Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warm gevuld stokbrood recept
Warm gevuld stokbrood recept

Warm gevuld stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden celsius.
Snijd het stokbrood in twee stukken, zodat het goed in de oven past.
Verhit een eetlepel olijfolie in een braadpan en bak het gehakt onder voortdurend omscheppen rul en lichtgekleurd.
Voeg ui, knoflook en paprikablokjes toe, strooi er zout en peper over en laat alles onder voortdurend omscheppen bakken.
Voeg de tomatenpuree toe en laat even meebakken.
Voeg de paprikapoeder toe en schep flink om, zodat alles goed gemengd wordt.
Neem de pan van het vuur en laat de inhoud afkoelen.
Snijd het stokbrood horizontaal doormidden en haal uit de onderste helft zoveel mogelijk brood.
Vul de lege korst met het gehaktmengsel.
Leg de bovenste helft er weer op.
Bestrijk de glimmende kant van het aluminiumfolie licht met boter en verpak het brood hierin.
Leg het tenminste 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Snijd de twee stukken verticaal door de helft.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warm gevuld stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven