Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes recept
Wentelteefjes recept

Wentelteefjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts de eieren, melk, theelepeltje kaneel en eetlepel suiker goed door elkaar.
Doe een scheutje bak en braad in de koekenpan.
Haal de boterham aan beide kanten door het ei mengsel, en bak de boterham aan beide kanten bruin.
Serveer het met een beetje suiker erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wentelteefjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Maak eerst een papje van melk en custardpoeder. Kluts de eieren er doorheen en haal dan de sneden brood er door. Geen suiker en kaneel toevoegen. Suiker gemengd met kaneel op de wentelteefjes strooien... Lees reactie
    Pinot gaf dit recept op 1 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven