Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes recept
Wentelteefjes recept

Wentelteefjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korsten van het brood eraf. Daarna snijd je alle boterhammen diagonaal, zodat je driehoeken hebt. Doe het ei en de melk in een kom en klop het met een garde door elkaar. Giet het mengsel in een diep bord. Leg 3 driehoeken in het bord en laat het brood goed nat worden. Zorg ervoor dat ze niet helemaal erin gaan. Doe dit ook met de andere driehoekjes. Doe de suiker en de kaneel in een diep bord en meng het door elkaar. Leg de driehoekjes nog NIET in de suiker en de kaneel. Doe de wentelteefjes in koekenpan met de helft van de boter. Draai ze na 3 minuten om en haal ze er na 2 minuten uit. Leg ze gelijk in de suiker en kaneel. Bedek de wentelteefjes helemaal met suiker en kaneel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven