Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wraps  à la Niçoise recept
Wraps  à la Niçoise recept

Wraps à la Niçoise


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de boontjes beetgaar. Kook de eieren hard en pel ze. Doe de mayonaise en yoghurt in een kom en voeg de kappertjes toe. Hak de augurken fijn en roer ze door de mayonaise. Laat de tonijn uitlekken en meng door de mayonaise. Breng op smaak met zout en peper. Maak de wraps soepel door ze even om en om in een koekenpan op te warmen. Leg de wraps op het werkvlak en verdeel de rucola hierover. Snijd de eieren in parten en halveer de olijven en tomaatjes. Schep de tonijnmayonaise in een lange reep (iets onder het midden) over de wrap. Verdeel de stukken ei, tomaat, en de olijven en rol de wraps op. Wikkel ze eventueel in folie en bewaar ze in de koelkast om stevig te worden. Snijd ze voor het serveren schuin door het midden.

Serveersuggesties

Kies voor de tonijn uit blik; voor tonijn op water en niet op olie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wraps à la niçoise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven