Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmforel met asperges recept
Zalmforel met asperges recept

Zalmforel met asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd van de asperges de onderste houtachtige uiteinden af en schil ze. Kook ze in ruim kokend water met zout in 20 minuten gaar.
Laat de asperges op een doek uitlekken en afkoelen.
Breng in een pan de witte wijn, het water, de peterselie, de citroen en zout en peper aan de kook. Pocheer de vis hierin in 8 minuten gaar.
Verwijder het vel van de vis en neem het visvlees in filets van de graat. Laat het op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
Ontkorst de sneetjes wit brood en besmeer ze aan beide kanten dun met boter.
Bak de sneetjes in een droge koekenpan aan beide kanten lichtbruin en knapperig.
Roer voor de saus de mosterd, de mayonaise en de yoghurt door elkaar.
Leg de sneetjes op 4 bordjes. Halveer de asperges en verdeel ze over het brood. Leg er de visfilets op en giet de saus erover.
Garneer met wat dillegroen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmforel met asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven