Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmtaart met venkel en creme fraiche recept
Zalmtaart met venkel en creme fraiche recept

Zalmtaart met venkel en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg ontdooien en bekleed een ingevette springvorm ermee. Leg het overgebleven deeg apart. Prik met een vork gaatjes in de bodem van het deeg. Bestrooi het deeg met paneermeel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat de zalm uitlekken, maak het schoon en verdeel het in stukjes. Snijd de venkel in reepjes. Kook de venkelreepjes 5 minuten, giet ze af, spoel ze met koud water en laata ze uitlekken. Meng de creme fraiche met eieren, bieslook, peterselie en zout in een kom. Voeg al roerend de zalm aan het mengsel toe. Verdeel de venkelreepjes over het deeg. Verdeel daarop het zalmmengsel. Maak van het over gebleven deeg een randje over het gerecht. Bak de taart in het midden van de oven in 30 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmtaart met venkel en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven