Malse hamburger

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de \'s schoon en snijd ze in kleine blokjes.
  2. Pel en snipper de .
  3. Kneed de , het , de en de kwark door elkaar.
  4. Breng op smaak met , en .
  5. Kneed 2/3 van de paprikablokjes erdoor.
  6. Maak hiervan 4 platte hamburgers.
  7. Verhit de in een pan met antiaanbaklaag.
  8. Bak de burgers aan elke zijde ca. 5 minuten.
  9. Was de en snijd ze in schijven.
  10. Was de en dep ze droog.
  11. Was de bieslook en snijd hem fijn.
  12. Snijd de doormidden.
  13. Bestrijk de onderste helften met de .
  14. Leg op elk broodje , de sla en 1 burger.
  15. Strooi de rest van de paprikablokjes en de bieslook erover.
  16. Bestrijk de bovenste broodhelften met ketchup en leg ze erop.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • broodjes en slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • magere kwark en broodjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
429 kcal
21%1716 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
23%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Malse hamburger