Mediterrane gevulde ciabatta

Ingrediënten

+ -
print

Recept voor het zetsel:

Recept deeg:

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Meng van het eerste gedeelte ingrediënten een zetsel en laat dit 4 uur rijzen.
  2. Voeg vervolgens de rest van de grondstoffen toe en kneed een glad en soepel .
  3. Verdeel het in twee gelijke stukken van ongeveer 250 gram.
  4. Bol deze op en laat het afgedekt onder een theedoek nog eens een half uur rijzen.
  5. Maak het op als een stokbrood en laat het nog 10 minuten rijzen.
  6. Knip het stokbrood over de lengte met een schaar tot bijna de bodem in.
  7. Vouw het iets naar buiten zodat je een deegplak over houd van 10 bij 30 centimeter.
    Maak van de , gesnipperde knoflook en gember een mengsel en verdeel dit over de twee broden, verdeel vervolgens de in ringen gesneden er over en bestrooi het met de kaas en gesneden basilicum, werk de ciabatta af met een paar in smalle reepjes gesneden rode .
  8. Bak de gevulde ciabatta af in een voorverwarmde oven gedurende 15 tot 20 minuten mooi goudbruin.
    Serveren het als hoofdgerecht, snacks, voor of bijgerecht.
  9. Altijd lekker!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist en gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem, deeg, bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in deeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brood
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
585 kcal
29%1170 kcal
Vetten
3 g.
4%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
114 g.
44%228 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
4%8 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mediterrane gevulde ciabatta