Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kneed het deeg zonder de en knoflook met de rest van de ingrediënten tot een soepel deeg.

    Laat 45 minuten afgedekt rijzen.

    Kneed nogmaals door met en knoflook.

    Verdeel in zes stukken en rol uit tot ronde lapjes.
  2. Leg dit op een ingevette bakplaat en laat nogmaals 20 minuten rijzen.

    Bak ze ongeveer 12 minuten op de onderste richel van de oven.
  3. Temperatuur van de oven volgens de beschrijving op het pak .
25
25
25

Variaties op Naanbrood

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Naanbrood
VariatieAantalGang
Naanbrood met knoflook en koriander1Bijgerechten
Indiase kippensoep met naanbrood1Gevogelte
Naanbrood met entrecote en koriander1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in broodmix
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • karnemelk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • karnemelk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Naanbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Hoi Micha, top idee kummel of djinten. De djinten doe ik ook altijd een beetje gepoft door de koeken van de Roti. Geeft een heel lekker smaakje. Bedankt voor de Tip Groetjes Lya
lyavangelder 21 juni 2014
Hoi, Ik gooi er altijd nog kummel doorheen en in plaats van in de oven te bakken, bak ik het naanbrood in de koekenpan. Lekker met een dippie en jammer dat het zo weinig gegeten wordt. Groetjes Mich... Lees reactie
Micha1 21 juni 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
208 kcal
10%832 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Naanbrood