Allergie informatie: Aardbeientiramisu
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram aardbeien
- 100 gram poedersuiker plus 4 eetlepels extra
- 250 milliliter slagroom
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 gram mascarpone
- 300 milliliter zoete witte wijn
- 200 gram lange vingers
- 125 gram frambozen
- glazen schaal van 20 x 25 cm
- staafmixer
Meer Recepten
- Zomerse aardbeientiramisu
Met aardbeien, mascarpone en cake uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Aardbeientiramisu voor buffet
Met aardbeien, lange vingers en volle kwark uit Nederland
10 porties - 40 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Aardbeientiramisu-smoothie
Met aardbeien, mascarpone en lange vingers uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Aardbeientiramisu
- Allergieen informatie