Allergie informatie: Aardbeientiramisu voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pure chocolade
- 800 milliliter slagroom
- 200 gram lange vingers
- 250 gram volle kwark
- 400 gram roomkaas
- 150 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker (à 8 gram)
- 2 zakjes slagroomversteviger (Klop Fix)
- 1 kilo aardbeien
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Aardbeientiramisu voor buffet
- Allergieen informatie