Allergie informatie: Aardbeientiramisu voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pure chocolade
- 800 milliliter slagroom
- 200 gram lange vingers
- 250 gram volle kwark
- 400 gram roomkaas
- 150 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker (à 8 gram)
- 2 zakjes slagroomversteviger (Klop Fix)
- 1 kilo aardbeien
Meer Recepten
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
 Tonijnfilet op mie met koriander Tonijnfilet op mie met koriander
 Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
 4 porties - 5 minuten
 Vis en schaaldieren - jacob
 Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
 Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
 4 porties - 30 minuten
 Vlees - adapop
 Vis roerbak Vis roerbak
 Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
 4 porties - 30 minuten
 Vis en schaaldieren - robancona
 Lamskebab met paprikapoeder en skordalia Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
 Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
 4 porties - 55 minuten
 Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Aardbeientiramisu voor buffet
- Allergieen informatie





