Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Agar coklat (Chocolade pudding) recept
Agar coklat (Chocolade pudding) recept

Agar coklat (Chocolade pudding)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Los de agar op in een pan met 7,5 dl. kokend water.
Roer er de suiker en de vanillesuiker door tot het helemaal is opgelost.
Roer er de gecondenseerde melk door en breng het mengsel onder voortdurend roeren aan de kook.
Haal de pan van het vuur en zeef het mengsel door een doek.
Leng de cacao aan met een scheutje warm water en roer dit door het agar-agar mengsel.
Laat het geheel afkoelen tot het op kamertemperatuur is.
Laat de pudding in de koelkast verder koud worden en opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit agar coklat (chocolade pudding) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Agar coklat (Chocolade pudding) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • De gecondenseerde melk wil ook als bindmiddel werken. Agar atijd met water beginnen dan heb je minderlast van het gebonden smaakje. Agar moet je ook heel zachtjes laten koken en niet meer toevoege... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 3 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik had nog nooit eerder gewerkt met agar-agar. Het mondgevoel vind ik niet aangenaam (te gebonden) Misschien heb ik iets verkeerd gedaan? (te lang laten doorkoken?) Zijn er mensen met andere ervarin... Lees reactie
    Tine gaf dit recept op 2 april 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven