Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananen-bessentrifle recept
Bananen-bessentrifle recept

Bananen-bessentrifle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng ca. 25 gram custard met 3 volle eetlepels suiker en circa 100 ml melk, Verhit de rest van de melk en roer de custard oplossing door de melk, breng al roerende aan de kook en laat circa 3 minuten pruttelen.
Schep enkele eetlepels vla in een kommetje en roer er 1 eidooier door. Voeg al roerende bij de vla en laat afkoelen.
Bestrijk de plakken cake met de jam en snijd de plakken in stukken.
Verdeel ze over een glazen schaal en bedruppel ze met de likeur. Laat dit intrekken. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. laat ze op keukenpapier uitlekken.
Pel de bananen en snijd ze in plakken. Verdeel de plakken banaan over de cake en verdeel hierover de blauwe bessen.
Schenk de afgekoelde vla over vruchten uit en zet tot gebruik in de koelkast. (mag de hele nacht zijn) Klop de slagroom met de suiker stevig. Verdeel de room over het toetje en bestrooi met de geroosterde amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bananen-bessentrifle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven