Allergie informatie: Chocolade bavarois
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 blaadjes gelatine
- 2 deciliter melk
- 100 gram bittere chocolade
- 35 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eidooiers
- 1 eiwit
- 15 gram poedersuiker
- 0,25 liter slagroom
- kersensaus, zie mijn receptenboek
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chocolade bavarois
- Allergieen informatie