Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-peren crÍpes met ijs en slagroom recept
Chocolade-peren crÍpes met ijs en slagroom recept

Chocolade-peren crÍpes met ijs en slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil 4 peren en doe ze in een pan met water. Als het water aan de kook is, de peren zo 5 á 10 minuten laten staan. Ondertussen kun je de crêpes bakken, 4 stuks (volg de aanwijzingen op het pak van de crêpes). Als de 10 minuten om zijn, kun je de peren uit de pan halen, ze uit laten lekken en vervolgens 1 peer in het midden van elke crêpe leggen. Direct daarna pak je de after-eight chocolade en laat je op elke peer 2 à 3 chocolaatjes smelten. Daarna schep je 1 of 2 bolletjes ijs op elke crêpe naast de peer. Spuit er nog wat slagroom bij, vouw de crêpe dicht en je bent klaar.

Serveersuggesties

Tip: Serveren met kristalsuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade-peren crÍpes met ijs en slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven