Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crèma Catalan met verrassing recept
Crèma Catalan met verrassing recept

Crèma Catalan met verrassing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de melk met de sinaasappel- en citroenschil. Hou een beetje melk achter. Doe in een kom de maizena, de suiker en het beetje achtergehouden melk. Roer door elkaar. Roer de eierdooiers door dit mengsel en meng het goed. Haal de schillen uit de melk en schenk de warme melk bij bovenstaand mengsel en roer dit goed door elkaar. Schenk het mengsel daarna terug in de pan en verwarm al roerend tot het gaat binden. Schep 2 schaaltjes die onder de grill kunnen (of coupes, als je een brander hebt) 1 lepel sinaasappel jam en 3 frambozen. Schenk de pudding hierop en laat het geheel afkoelen in de koelkast. Voor het opdienen: verdeel de suiker erover en zet onder de grill tot de suiker bruin verkleurd is of doe dit met een brander. Decoreer met wat bessen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit crèma catalan met verrassing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Crèma Catalan met verrassing heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Hier een reactie van sereen,Ik heb je recept Creme Catalan gemaakt en ik moet je melden dat het verrukkelijk was.Ik zal me verder verdiepen in je recepten.bedankt voor dit lekker recept. SEREEN.
  Sereen gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven