Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Rasp de schil van de en pers 1 uit en zet het sap apart.
    Maak de schoon en snij deze in partjes.
    Verdeel de geraspte in twee rooster 1 deel licht aan in een droge pan tot deze licht begint te kleuren.
    Maak de banaan schoon en snij de in schuine plakken.
    Verwarm de , bak de zacht en lichtbruin.
    Strooi de bruine suiker er overheen en bak tot de suiker is gesmolten.
    Roer het limoensap er door.
    Zet apart.
    Zeef de , , de en de witte in een kom.
    Doe de , en het er bij en roer dit tot een homogene massa
    Deze beslagmassa is vrij dun van struktuur
    Verhit de koekenpan met wat
    Doe steeds 3 eetlepels beslag in de pan en bak een aantal pannenkoeken.
    Als een kant bruin is, draai de pannenkoek om en bak de andere kant bruin.
    Leg op elke pannenkoek een paar plakjes banaan en sla deze dubbel.
    Strooi de geroosterde en de geraspte limoenschil over de pannenkoeken en snij deze een keer door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
491 kcal
24%1964 kcal
Vetten
42 g.
61%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
41 g.
15%164 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)