Allergie informatie: Griesmeel met kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 milliliter melk + 3 eetlepels melk
- 1-2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 60 gram griesmeel
- 4 eetlepels chocladepasta met hazelnoten
- 100 gram kersen (kan ook uit een pot, maar dan uitgelekt)
- 100 milliliter slagroom
- 2 eetlepels pistachenoten
- 4 amaretinikoekjes om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Griesmeel met kersen
- Allergieen informatie