Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwark-kokosknoedels met frambozensaus recept
Kwark-kokosknoedels met frambozensaus recept

Kwark-kokosknoedels met frambozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de frambozen ontdooien. Smelt 50 gram boter en laat wat afkoelen. Laat de kwark uitlekken. Meng de kwark met de boter, 1 eetlepel suiker, een snufje zout, het ei, de bloem en het griesmeel. Laat ca 30 minuten rusten. Pureer de frambozen met de vanillesuiker. Wrijf de frambozen eventueel door een zeef. Breng op smaak met 1 eetlepel suiker. Breng in een pan water met wat zout aan de kook. Maak de handen vochtig en vorm 12 bolletjes van de kwarkmassa. Gaar de kwarkballetjes ca. 20 minuten op laag vuur. Verhit 2 eetlepels boter. Rooster daarin het paneermeel, de geraspte kokos en 2 eetlepels suiker. Laat de kwarkbolletjes uitlekken en wentel ze door het kokos-paneermengsel. Serveer met de frambozensaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwark-kokosknoedels met frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven