Allergie informatie: Nectarine-kwarkschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- boter, om in te vetten
- 4 nectarines (ca. 600 gram)
- 4 eieren
- 125 gram + 2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 125 milliliter crème fraiche
- 500 gram magere kwark
- 75 gram griesmeel
- 2 eetlepels amandelschaafsel
- poedersuiker, om te bestuiven
Meer Recepten
- Nectarine-meloen-banaan-smooihie
Met honingmeloen, nectarines en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Appelblos met hulp van sapcentrifuge
Met appels, aardbeien en nectarine uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Zomerse fruitsalade
Met aardbeien, appel en balsamico uit Nederland
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - felicevanzanten - Nectarine-druivenslushy
Met nectarines, druiven en druivensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Paasbowl
Met prosecco, citroenen en suiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Pasen - otje
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Nectarine-kwarkschotel
- Allergieen informatie