Allergie informatie: Perzik met een amandelkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 milliliter koude melk
- 7-8 custard
- 2 eetlepels amandelen (met huid)
- 50 gram geconfijte gember
- 150 gram banketbakkersspijs
- 1 eiwit
- 4 rijpe perziken
- 1 eetlepel amandelschaafsel
- 2 eetlepels suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Perzik met een amandelkorst
- Allergieen informatie