Allergie informatie: Aspergetoast met kalkoenfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo witte asperges (vers of diepvries)
- zout
- peper
- suiker
- nootmuskaat
- 250 gram champignons
- 1 ui
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 250 milliliter melk
- 1/2-1 groentebouillonblokje
- 1 eigeel
- 4-5 eetlepels slagroom of melk
- 75 gram Gruyere (kaas)
- 4 witte boterhammen
- 150-200 gram gebraden kalkoenfilet, in dunne plakjes
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Ontbijtgerechten
- Aspergetoast met kalkoenfilet
- Allergieen informatie