Pasta-salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Diepe schaal

Bereidingswijze

  1. Kook de gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Giet af en overspoel met koud, stromend water.
  3. Doe de in een diepe schaal en voeg een klein scheutje toe om plakken te voorkomen.
  4. Voeg ook wat toe en pers de knoflook boven de schaal.
  5. Schep alles even goed door en zet de schaal afgedekt in de koelkast tot hij koud is.
  6. Brokkel de uit blik in stukjes.
  7. Als de afgekoeld is, voeg je de tomaatjes, , wat olie van de en toe.
  8. Als laatste de erdoor scheppen.
  9. Breng op smaak met extra , en .
25
25
25

Variaties op Pasta-salade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pasta-salade
VariatieAantalGang
Pasta-salade met schaaldieren1Pastagerechten
Magere Tonijnpasta-salade1Maaltijdsalades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in penne
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
161 kcal
8%644 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta-salade