Pastasalade met kip en pesto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
  2. Snijd de in kleine stukjes en kruid dit met de kipkruiden.
  3. Bak ze in 1 eetl.
  4. .
  5. Roer de door de andere 2 eetlepels .
  6. Doe hier de uitgeperste teen en de erbij.
  7. Roer het pestomengsel door de afgegoten pasta.
  8. Snijd de tomaatjes in 4 partjes en de lenteui in ringetjes.
  9. Rooster de .
  10. En roer als laatste de geraspte , de en de kip door de pasta.
  11. Lekker met vers stokbrood of ciabatta.
25
25
25

Variaties op Pastasalade met kip en pesto

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pastasalade met kip en pesto
VariatieAantalGang
Pastasalade met kip en pesto1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Pastasalade met kip en pesto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

De pasta salade is heerlijk! Bedankt voor dit recept.
Max 12 oktober 2013
Gemaakt, en iedereen vond het Héérlijk!
Geert 26 juli 2013
Bij de ingrediënten zie ik basilicum staan. In de bereidingswijze is deze nergens terug te vinden.
Susan 23 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
456 kcal
22%1824 kcal
Vetten
84 g.
120%336 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
34 g.
13%136 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastasalade met kip en pesto