Pindasoep met kipfilet en ei
- Herkomst Suriname
- Categorie Soepen
- Pindasoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van lautje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De in 9 minuten hard koken en afspoelen onder koud stromend water, pellen en halveren.
- Intussen in (soep) pan in de 1 min.
- fruiten, dan de kipblokjes erdoor scheppen en in 5 min.
- rondom bruinbakken.
- 1 min.
- meebakken.
- Bouillon toevoegen, dan de soep weer aan de kook brengen.
- De roerbakmix erdoor mengen en de kip en groenten in 3 min.
- gaar laten worden In 4 kommen 2 halve gekookte leggen.
- Soep erop schenken en serveren met kroepoek.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pindasoep41u
-
Recept
Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier445m
-
Recept
Indische pindasoep met prei41u5m
-
Recept
Pindasoep430m
-
Recept
Afrikaanse pindasoep445m
-
Recept
Pindasoep420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- olie en kippenbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, pindakaas, kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 467 kcal | 23% | 1868 kcal |
Vetten | 34 g. | 49% | 136 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 4% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |