Pistoletjes met gehakt
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van peterstam
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de bovenkant van de broodjes af.
- Hol de broodjes met je vingers uit (de kruimels worden niet gebruikt).
- Nu is er plaats voor de vulling.
- Meng het , de Italiaanse , de en een beetje in een kom door elkaar.
- Vul de broodjes met het .
- Zet ze in het midden van de oven en bak ze 20 minuten tot het gaar is.
- Serveer de broodjes met ketchup erbij.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pistoletjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in pistoletjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pistoletjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pistoletjes en kruiden
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pistoletjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 455 kcal | 22% | 1820 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 61 g. | 23% | 244 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |