Pizza
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van maryam
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Snijd de ingredienten voor op de pizza.
- Verwarm de oven voor.
- Vet de bakplaat in met boter of olie.
- Zet de gereed.
- De bodem:
- Doe de bodemmix in een beslagkom en voeg het en de toe.
- Kneed het geheel met een mizer met deeghaken tot een soepel deeg.
- Leg het deeg in het midden van de ingevette bakplaat.
- Vorm een opstaand randje en bestrijk dit met olie.
- Het beleg:
- Verdeel de met de bolle kant van een lepel over de bodem.
- Bedek de saus met de voorgesneden ingredienten.
- Verdeel de geraspte over het beleg.
- Strooi naar smaak pizzakruiden over het geheel.
- Bakken:
- Plaats de bakplaat iets onder het midden van de oven.
- Bak de pizza in circa 25 minuten gaar.
- Oventemperatuur:
- Elektrische oven: 220 graden C.
- Hete luchtoven: 200 graden C.
- Gasoven:
- stand 5
Ook lekker om te maken
Variaties op Pizza
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pizza | 5 | Pastagerechten |
Panpizza | 4 | Broodgerechten |
Turkse pizza | 3 | Broodgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 40 kcal | 2% | 240 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |