Pizza met salami
- Herkomst Italie
- Categorie Broodbakmachine
- Bereiden
- Kookboek van roxannekimba
- 4 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Doe de in de bak van de broodbakmachine.
- Voeg de toe.
- Doe het erbij en als laatste het .
- Zet het programma op “gistdeeg”.
- De automaat stopt wanneer het deeg klaar is en gerezen.
- Haal het deeg uit de machine en sla een paar maal dubbel en nog eens.
- Leg het deeg op een met bestoven werkvlak en verdeel het in 2 porties.
- Rol uit tot een ronde lap en leg dit op een pizzabakblik.
- Smeer de bodem goed in met de , bedek hiermee ook de randen.
- Laat de uitlekken (of neem verse) en bedek hiermee de .
- Rasp de teen knoflook en leg er bovenop.
- Leg de erop.
- Strooi als laatste geraspte erover heen.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Bak de pizza in 20 minuten gaar en bruin.
- De andere helft van het deeg kunt u goed invriezen en bewaren tot de volgende pizza.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizza met tonijn420m
Variaties op Pizza met salami
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pizza met salami/chorizo | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pesto en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en salami
Reacties op dit recept (4)
Pizza met salami heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 873 kcal | 43% | 3492 kcal |
Vetten | 36 g. | 52% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 94 g. | 36% | 376 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |