Pizza met tonijn

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Doe de in de bak van de broodbakmachine.
  2. Voeg de toe.
  3. Doe het erbij en als laatste het .
  4. Zet het programma op “gistdeeg”.
  5. De automaat stopt wanneer het deeg klaar is en gerezen.
  6. Haal het deeg uit de machine en sla een paar maal dubbel en nog eens.
  7. Leg het deeg op een met bestoven werkvlak en verdeel het in 2 porties.
  8. Rol uit tot een ronde lap en leg dit op een pizzabakblik.
  9. Smeer de bodem goed in met de , bedek hiermee ook de randen.
  10. Laat de uitlekken (of neem verse) en bedek hiermee de .
  11. Rasp de teen knoflook en snijd de in stukjes.
  12. Leg er bovenop.
  13. Verdeel de over de pizza.
  14. Strooi als laatste geraspte erover heen.
  15. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  16. Bak de pizza in 20 minuten gaar en bruin.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Pizza met tonijn

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pizza met tonijn
VariatieAantalGang
Snelle pizza met tonijn en ui1Lunchgerechten
Pitapizza met tonijn en ansjovis1Snacks
Marokkaanse pizza met tonijn1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pizza met tonijn heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekkere pizza!
Kees 31 augustus 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
625 kcal
31%2500 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
94 g.
36%376 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza met tonijn