Platte fruitkoek
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Fruitkoek2 recepten
- Bereiden
- Kookboek van estherdanielle
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Smelt de boter in een pan.
- Verkruimel de koekjes.
- Schep de kruimels door de boter.
- Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm en druk het aan met de achterkant van een lepel.
- Zet de vorm in de koelkast.
- Roer de goed door de .
- Was de en en laat ze uitlekken in een zeef.
- Schil de ’s en snijd ze in plakjes.
- Halveer de .
- Snijd de in stukjes.
- Schep de op de kruimellaag en strijk hem voorzichtig glad.
- Verdeel het fruit over de .
- Verwarm de jam totdat het een beetje dun is geworden en smeer met een kwastje de vruchtjes ermee in.
- Laat de taart ongeveer een uur in de koelkast stevig worden.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 129 kcal | 6% | 1032 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 16 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 16 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |