Pompoensoep
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Pompoensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van hoefblad
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Staafmixer
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de kap van de af.
- Verwijder al het zaad en de losse draden uit de kern van de .
- Haal dan zoveel mogelijk vruchtvlees uit de en houd de buitenschil goed heel.
- Die functioneert straks als soepterrine.
- Doe de stukken in een pan en voeg de bouillon toe.
- Sluit de pan en kook het vruchtvlees zacht.
- Zet de rest van de in de oven met een temperatuur van 100 graden C.
- Pureer het vruchtvlees met de staafmixer.
- Voeg de toe en het .
- Meng het door de soep en maak de smaak af met wat en .
- Haal de schil uit de oven, giet de soep er in en serveer zo op tafel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pompoensoep445m
-
Recept
Pompoensoep420m
-
Recept
Pompoensoep41u
-
Recept
Pompoensoep hollandaise425m
-
Recept
Pompoensoep440m
-
Recept
Curry pompoensoep45m
Variaties op Pompoensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pompoensoep | 40 | Soepen |
Pittige pompoensoep | 5 | Maaltijdsoepen |
Thaise pompoensoep | 2 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 8 kcal | 0% | 32 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |