Quiche Leonie
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van schlosser
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Beboter de vuurvaste schalen.
Leg deze vervolgens dicht met plakjes bladerdeeg. (Prik er met een vork een paar gaatjes in).
De bladerdeeg dichtleggen met de lichtbelegen kaas.
Leg daarover de rauwe of gekookte ham.
Daarover de in ringen gesneden uien.
Daarna de ringen ananas.
Maak nu per schaal het volgende mengsel:
2 eieren
1 pakje slagroom (200 gram)
een beetje knoflook en paprika poeder.
1 klein zakje parmezaanse kaas.
Dit mengsel los opkloppen en in een vuurvaste schaal gieten.
Zet de oven op 200 graden C. - en de schaal (of schalen) in de oven plaatsen.
Deze hierin ongeveer 60 min. - laten staan.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Quiche Lorraine455m
-
Recept
Quiche met ham en champignons430m
-
Recept
Asperge quiche445m
-
Recept
Brocolli quiche445m
-
Recept
Quiche445m
-
Recept
Quiche met brie41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg, kaas, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, slagroom, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, slagroom, parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 696 kcal | 34% | 3480 kcal |
Vetten | 42 g. | 60% | 210 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 34 g. | 13% | 170 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |