Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Askie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Laat de kalfsoesters op kamertemperatuur komen.
Breng in een pan water aan de kook met wat zout.
Rooster de in een droge pan goudbruin.
Wrijf de kalfsoesters in met peper en bak ze in een koekenpan met en olie in 5 minuten rondom goudbruin. - Van binnen moeten ze rosé zijn.
Laat het vlees in aluminiumfolie enkele minuten rusten.
Roer de en de knoflook door het braadvet. - Bak het 1 tot 2 minuutjes en roer er dan de door.
- Laat de azijn verdampen en voeg dan de toe.
- Laat het op hoog vuur iets inkoken.
- Er moet een licht gebonden jus ontstaan.
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de ravioli af en schep ze door de jus.
Verdeel de ravioli over 2 (voorverwarmde) borden en bestrooi dit met de . - Leg de kalfoester ernaast.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ricotta ravioli met rucola41u
-
Recept
Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum430m
-
Recept
Gevulde ravioli41u45m
-
Recept
Groene ravioli met spinazie en garnalen415m
-
Recept
Ragout voor ravioli of tortellini430m
-
Recept
Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 47 kcal | 2% | 94 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 22 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |