Rode kool met kastanjes en kalfsbouillon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Snijd de in smalle reepjes en was ze.
  2. Doe de gesneden in kokend water en breng weer aan de kook.
  3. Laat het nu ca. 8 minuten koken en laat ze dan goed uitlekken.
  4. Neem de en snijd ze in grove stukken.
  5. Neem nu een grote braadpan.
  6. Verdeel de in drie porties en doe de eerste portie in de pan.
  7. Verdeel goed over de bodem.
  8. Verdeel nu het spek en de in twee porties.
  9. Leg dan een laagje over de en vervolgens een laag .
  10. Nu weer een portie rode , dan weer een portie en het laatste een portie .
  11. Tot slot de derde portie .
  12. Giet nu de bouillon en drie lepels over de massa en wat olijfolie.
  13. Neem de en doe er de in.
  14. Leg nu de , de takjes en en het op de .
  15. Breng het geheel aan de kook.
  16. Sluit de massa vervolgens goed af met een stuk bakpapier.
  17. Zet nu de pan in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  18. Laat het gerecht nu lekker stoven.
  19. Als de gaar is na ca 2,5 uur, het papier, het , de en de takjes en verwijderen.
  20. Doe alles nu op een schaal en giet de saus er over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
269 kcal
13%1076 kcal
Vetten
9 g.
12%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rode kool met kastanjes en kalfsbouillon