Rundvleessoep van Kees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Breng 2,5 liter aan de kook en voeg het en de toe.
    Breng weer aan de kook en laat onder af en toe doorroeren 45 minuten zachtjes koken tot het vlees bijna gaar is.
    Meng ondertussen het gehakt met 1 en de verkruimelde en breng op smaak met , en .
  2. Draai hier balletjes van van ca. 1,5 cm doorsnede.
    Voeg de boerensoepgroente en de tijm toe en breng weer aan de kook.
    Voeg de gehaktballetjes toe en breng weer aan de kook.
  3. Laat zachtjes doorkoken tot de balletjes drijven.
    Voeg dan de fijngeknepen krulvermicelli en de toe en laat dit nog 10 minuten meekoken.
    Voeg en naar smaak toe.
    Serveer heet met stokbrood met roomboter.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en beschuit
  • bouillonblokjes en beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokjes en beschuit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes en beschuit
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in beschuit
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes en beschuit
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
529 kcal
26%2116 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rundvleessoep van Kees