Salade Couronnement

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Kipfilets:
  2. Maak de schoon en wrijf er wat zout of kippoeder op.
  3. Bak of grill de filets goed gaar en laat ze afkoelen.
  4. Snijd ze in plakken van 1 cm en houd ze apart.
  5. Saus:
  6. Doe de in een kom en doe de er bij.
  7. Meng deze twee goed tot het een gladde massa is.
  8. Voeg dan de en de gember toe en meng het geheel.
  9. Laat even rusten.
  10. Perziken:
  11. Was de en snijd ze in smalle partjes.
  12. Houd 4 partjes voor decoratie apart en doe de rest in de saus.
  13. Rijst:
  14. Maak de schoon en snipper deze in fijne stukjes.
  15. Doe wat olijfolie in een grote koekenpan of wok en fruit de langzaam transparant.
  16. Doe nu de er bij en laat de langzaam maar goed warm worden tot ook deze bijna transparant is.
  17. Doe er een snufje zout bij.
  18. Giet er dan 3 glazen water bij en laat het geheel onder regelmatig roeren ca. 10 minuten koken tot de gaar is.
  19. Dan laten afkoelen.
  20. Salade:
  21. Was de salade en snijd deze in smalle reepjes.
  22. Afwerking:
  23. Voeg de plakjes kipfilet bij de saus en meng alles goed door elkaar.
  24. Neem een timbaaltje, vul deze met en keer het om op het bord.
  25. Drapeer wat sla naast de .
  26. Vul de andere helft van het bord met de kipfilet in de saus.
  27. Positioneer een partje perzik voor decoratie naast de .
  28. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
543 kcal
27%2172 kcal
Vetten
47 g.
68%188 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salade Couronnement