Salade van pasta en zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van trixy
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Zet het water alvast op voor de pasta alvorens je de gaat snijden.
- Laat de komkommerreepjes ondertussen in een zeef uitlekken.
- Laat de in een zeef uitleken en verwijder de vellen en graatjes.
- Kook de pasta beetgaar.
- Giet hem af in een vergiet en doe meteen de pesto en de olie door de warme pasta.
- Je voorkomt er meteen mee dat de pasta gaat plakken.
- Doe de basilicum door de pasta en voeg als laatste de toe.
- Leg de op de borden, leg hier bovenop de pasta salade.
- Maak een koekenpan heet en strooi de gewenste hoeveelheid in de pan.
- Doe geen olie in de pan het roosteren doe je droog.
- Strooi de pitjes over de salades heen en serveer de lauwe salade op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pan boli zalm415m
-
Recept
Feta-pasta420m
-
Recept
Pasta-salade42u
-
Recept
Tonijn pasta salade410m
-
Recept
Wraps met zalm420m
-
Recept
Zalm-salade415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto rosso
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto rosso
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 35 kcal | 1% | 140 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |