Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kneed het gehakt met , scheutje , gesnipperde ui, 3 geperste teentjes en en goed door elkaar.
  2. Maak er ongeveer 7 tot 8 flinke hamburgers van en bak deze even aan in een pan met croma tot ze lekker bruin zijn en zet deze apart.
    Kook water en doe 300 ml in een maatbeker samen met runderbouillonblok, doe de aanmaakjus erbij, 2 eetlepels , eetlepel en wat peterselie en roer door elkaar.
    Doe de slowcooker aan op slow en doe er in halve ringen gesneden ui en een bakje gesneden in.
  3. Leg daarop de burgers en giet daarover de saus.
    Zet dit op 6 uur LOW.
    Na 5 uurtjes de burgers uit de slowcooker halen, een papje maken met maizena en toevoegen aan de saus en de burgers terug in de pan doen en een uurtje nog lekker pruttelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel, runderbouillon, ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel en runderbouillon
  • paneermeel en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Salisbury steak uit slowcooker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het is heerlijk ! ben vergeten toe te voegen dat je na 5 uurtjes de burgers uit de slowcooker moet halen,een papje maken met maizena en toevoegen aan de saus en de burgers terug in de pan doen en een ... Lees reactie
spikey1 16 januari 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
43 kcal
2%344 kcal
Vetten
1 g.
1%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salisbury steak uit slowcooker