Sambal Goreng Tempeh
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Sambal recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in reepjes en bak ze in wat olie bruin.
- Laat de uitlekken.
- Fruit in wat olie de ui, , trassi, , en het .
- Voeg de uitgelekte en de daon toe en roer het geheel goed door.
- Als laatste ketjap toevoegen, roeren en af laten koelen.
- Dit bijgerecht wordt koud geserveerd.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tempeh Goreng Tjampur (gemengde tempeh)425m
-
Recept
Saté tempeh (gefrituurde tempeh spiesen)430m
-
Recept
Keripik tempeh (krokant gebakken tempeh)425m
-
Recept
Sambal segala (zoete sambal oelek)435m
-
Recept
Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen)440m
-
Recept
Sambal Goreng Koolrabi420m
Variaties op Sambal Goreng Tempeh
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Sambal Goreng Tempeh | 3 | Sambals |
Sambal Goreng Tempeh 2 | 1 | Sambals |
Sambal Goreng Tempeh 3 | 1 | Sambals |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tempeh en ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 18 kcal | 0% | 108 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |