Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal recept
Sambal recept

Sambal


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pepers, uien en knoflook fijnmalen. Doe een flinke scheut olie in een koekenpan en bak het pepermengsel met de laurierblaadjes 10 minuten zachtjes. Voeg de overige ingrediŽnten toe en laat de sambal nog zoín 15 minuten zachtjes bakken. Schep de nog hete sambal in 1 of twee kleine gesteriliseerde potjes. Noot: Deze sambal is erg heet. Om het iets minder heet te maken verwijdert u de pitjes uit de pepers. Als u eerst uw vingers met olie insmeert, is de scherpe pepersmaak aan uw vingers er gemakkelijker af te wassen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sambal heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Prima recept! Nu nog proeven.
    Gw gaf dit recept op 26 september 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven