Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal-goreng spruitjes recept
Sambal-goreng spruitjes recept

Sambal-goreng spruitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pepers 2 min. koken, dan goed afkoelen. In warm water de santen en het blokje bouillon oplossen. Spruitjes ca. 6 min. voorkoken, dan afkoelen in stromend water en uit laten lekken. Ui, knoflook, pepers, trassi, tamarinde en suiker fijnmalen/wrijven in keukenmachine of tjobek. Deze boemboe (papje) 2 min. fruiten in de wok. De spruitjes toevoegen en 2 min. meewokken. Voeg het water met de santen en de bouillonblok toe. Het geheel laten "inkoken". Roer regelmatig, om het gerecht goed te laten garen en niet te laten aanbranden. Heerlijk met gebakken of gegrilde zalmfilet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal-goreng spruitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven