Sandwich met tomaat, mozzarella en basilicum
- Herkomst Italie
- Categorie Sandwiches
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Was de tomaten.
- Snijd de tomaten en de in plakken.
- Hak de basilicum grof.
Snijd het brood in 8 lange plakken, besprenkel ze met de en beleg steeds de onderste helft met , tomaat en wat basilicum. - Breng op smaak met en en leg de bovenste helft erop.
Serveer de sandwiches in vierkantjes en zet vast met een houten prikker.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sandwich met avocado420m
-
Recept
Dubbel gevulde sandwich415m
-
Recept
Sandwich415m
-
Recept
Sandwich met verse kippensalade420m
-
Recept
Zalm-sandwich410m
-
Recept
Sandwich brie410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella en turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 292 kcal | 14% | 1168 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |