Sandwich met verse kippensalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de 10 minuten in de bouillon en laat hem hierin afkoelen.
    Snijd de klein en maak deze met de , en .
    Voeg verse peper naar smaak toe.
    Verdeel dit over 4 boterhammen.
    Varieer met de verse .
    Snipper het uitje, Verwijder de zaadlijsten uit het pepertje en hak deze fijn, voeg de azijn aan het uitje en het pepertje toe en meng goed doorelkaar.
    Verdeel over het kipmengsel.
  2. leg hier boven wat
    Bedek met de overige boterhammen en snijd diagonaal door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon, bruin brood, mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon, bruin brood, mayonaise
  • kippenbouillon, bruin brood, yoghurt, mayonaise, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • mayonaise en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon, bruin brood, mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
52 kcal
2%208 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sandwich met verse kippensalade