Sandwiches stapel de luxe
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van kittigstekitty
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Doe de casinoboterhammen achter elkaar in de broodtoaster, lichtbruingebakken eruit halen.
Beleg de boterhammen met dunne repen en snijd ze allemaal schuin door.
Verwarm de oven op 200 graden.
Leg alle toastsandwiches schuin afgesneden op de ovenplaat bedekt met bakpapier op maat geknipt.
Schil de peren en leg op iedere boterham een schijfje peer.
Bedruppel de peer op de boterham tenslotte met een klein beetje . - Nu eerst de oven op de hoogste stand voorverwarmen.
Als de andere broodjes klaar zijn in de oven zo'n 5 min. - bakken op 150 graden totdat de gesmolten is.
- Op het allerlaatst warm opdienen dus eerst warm houden in de oven op de laagste stand aan.
In de tussentijd;
Beleg het gesneden boerenbruinbrood met dun gesmeerd
en beleg het met paardenrookworst en doe daarna selderiesalade
op de belegde boterhammen (maak er twee boterhammen op elkaar van
beiden besmeerd met boter) snijd hierna de boterhammen schuin doormidden.
Smeer 8 sneetjes in met en doe de weelderig op vier van de roggeboterhammen. - leg de vier roggeboterhammen op elkaar en snijd ze schuin door.
Doe 2 in een kleine pan en kook ze hard.
Snijd de in door de helft.
besmeer de helften met dan een blaadje botersla erop,daarna
de verse royaal erop vervolgens de oud belegen , dan komt
de geraspte aan de beurt (fijgeraspt). - Alsdit alles mooi op de ceouissant blijft liggen waat schijfjes ei eraan toe voegen met een beetje en erop.
- Tot slot selderiezout over het geheel strooien.
De andere helft van de croissant er boven op leggen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- casinobrood, stroop, roggebrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- brie, roomboter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brie, roomboter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 417 kcal | 20% | 1668 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 33 g. | 13% | 132 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |