Sandwiches

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe de , de , het , de en het in een kom.
  2. Los de op in de lauwe en voeg het bij de rest.
  3. Meng dit tot een geheel.
  4. Neem het deeg uit de kom en kneed het zeer goed tot één geheel gedurende 8 min.
  5. Laat het 30 tot 40 min.
  6. rijzen in een kom in een warme omgeving of in de oven van 50 C° met een natte handdoek boven de kom.
  7. Neem het deeg uit de kom en rol het mooi uit tot een lange worst.
  8. Snijd er dan gelijke stukken van en keer die bolletjes binnenste buiten en bol ze op zodat je onderaan elk bolletje een mooi sluiting hebt onderaan.
  9. Rol ze een beetje plat tot de vorm van een sandwich.
  10. Leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapieren en laat het gedurende 10 min.
  11. rijzen.
  12. Smeer in met met water.
  13. Bak af in een oven van 230°C gedurende 7 à 8 min.
25
25
25

Variaties op Sandwiches

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sandwiches
VariatieAantalGang
Clubsandwiches2Hapjes
Kipsandwiches2Broodgerechten
Rosbief-sandwiches2Sandwiches

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • ei en eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Sandwiches heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Goed recept en lekker maar dat eigeel met water doe ik niet.
Kitchennightmare 24 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
834 kcal
41%3336 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
66 g.
25%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
87 g.
97%348 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sandwiches