Saucijzenbroodjes hot
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Saucijzenbroodjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van ingridbooms
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Meng de met de ketjap, , , , en .
- Rol hier 10 gelijke worstjes van (lengte van de plakjes deeg).
- Rol de worstjes in de plakjes en druk de langere zijden vast met een vork.
- Tot slot bestrijken met een losgeklopt en eventueel versieren met sesamzaad.
- Laat de broodjes in 20 minuten gaar en bruin worden in een voorverwarmde oven op 220 graden C.
- Smullen maar!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en bladerdeeg
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en bladerdeeg
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 375 kcal | 18% | 1500 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |