Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio dressing recept
Carpaccio dressing recept

Carpaccio dressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de balsamico azijn in samen met de vanillesuiker.
Als ongeveer de helft is ingekookt, roer je de suiker door het mengsel en blijf deze roeren totdat de suiker helemaal opgelost is.
Daarna hittebron lager zetten en langzaam laten indikken (niet meer koken anders verbrand de suiker). Als de dressing begint in te dikken is het tijd om deze van het vuur te nemen. Je hebt dan een heerlijke dressing voor op de carpaccio.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit carpaccio dressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven