Allergie informatie: Chilisaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik tomaten à 400 gram
- 2 sjalotjes, fijngesnipperd
- 2 stengels bleekselderij, fijngesneden
- 1 vers rode peper, ontdaan van zaadlijsten en zaadjes, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 1 eetlepel tomatenpuree
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Exotische dipsaus
Met zoete chilisaus, gembersiroop en koriander uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - nina_noralie - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Chilisaus
- Allergieen informatie