Allergie informatie: Garnalen-dillesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram bloem
- 25 gram roomboter
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 625 milliliter visbouillon
- 3 deciliter room
- 125 gram garnalen
- 5 eetlepels cognac
- 2½ eetlepels gehakte dille
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Garnalen-dillesaus
- Allergieen informatie