Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflooksaus met Bulgaarse yoghurt recept
Knoflooksaus met Bulgaarse yoghurt recept

Knoflooksaus met Bulgaarse yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


De yoghurt uit laten lekken. Dit kan door een filterzakje in een trechter te zetten en daar de yogurt in schenken. Dan loopt langzaam het vocht eruit. Vocht weggooien. De yoghurt en de mayonaise door elkaar scheppen. De knoflook uitpersen en toevoegen. Naar smaak zout en peper en peterselie toevoegen Het lekkerste is als het even staat want dan trekt de knoflook er lekker in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflooksaus met bulgaarse yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven